У ЦВК затвердили кошторис для проведення виборів Президента України. Сума становить 2,35 млрд гривень, а проведення виборів до Верховної Ради обійдеться в 1,94 млрд гривень.

Передає Хвиля.

Повідомляється, що ЦВК ухвалила власний кошторис в межах бюджетних програм №6731040 "Проведення виборів Президента України" та №6731020 "Проведення виборів народних депутатів України".

Також Центральна виборча комісія затвердила кошторис за виконання бюджетної програми №6731050 «Функціонування Державного реєстру виборців» на рівні 223,5 млн гривень.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Також затверджено кошторис видатків Центральної виборчої комісії на підготовку та проведення чергових виборів Президента України 31 березня 2019 на суму 266 млн 30 тис. 808 гривень", — кажуть у прес-службі ЦВК.

До того ж, комісією був прийнятий порядок контролю за цільовим використанням коштів державного бюджету, який виділяють на підготовку до виборів Президента і Ради.

Ця постанова набирає чинності після того, як Міністерство фінансів прийме відповідне рішення.

Нагадаємо, ЦВК оприлюднила список кандидатів у президенти України: Зеленського там немає

Центральна виборча комісія оприлюднила список тих, хто подав документи для реєстрації кандидатом на виборах президента України.

За станом на 17:20 3 січня в Центральній виборчій комісії на участь у президентських виборах, які відбудуться в березні 2019 року, подали документи п'ять осіб.

Першим офіційно зареєстрованим кандидатом у Президенти України став екс-міністр екології та природних ресурсів України, юрист Ігор Шевченко, який подав документи в Центральну виборчу комісію у перший день передвиборної кампанії – 31 грудня.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Тест для майбутнього президента України: як насправді повинен звітувати гарант перед народом

Майбутньому президенту України потрібно обов'язково пройти спеціальний тест – принаймні раз в 10 років звітувати перед людьми про свій матеріальний стан та життя в цілому.

Також "Знай.ua" писав про те, що Анатолій Гриценко: Мені достатньо одного терміну, щоб змінити ситуацію в країні