Ні для кого не секрет, що за святкові дні наш організм легко набирає 3-5 кілограм. Пощастило лише тим, хто веде досить активний спосіб життя, адже завдяки цьому зайва вага може піти за тиждень після новорічний свят. Ну а більшості офісним працівникам стає важче надовго, навіть назавжди.

В рамках боротьби з ожирінням і зайвою вагою з'явився Міжнародний розвантажувальний день, як відносно молоде свято. Все, що необхідно зробити в це свято – менше їсти, але не голодувати. Після рясної їжі рівень цукру в крові нестабільний, тому постійно виникає помилкове відчуття голоду, впоратися з яким буває непросто.

Міжнародний розвантажувальний день 6 січня

Кожен рік 31 грудня люди починають вести себе дивно. З ранку і майже до самого вечора вони готують, при цьому майже нічого не їдять, а ближче до півночі сідають за стіл і починають їсти. Багато. З'їдаються тазики салатів, кілька варіантів гарячого, випивається море шампанського і більш міцних напоїв, деякі, особливо стійкі, майже під ранок добираються до десертів, інші приступають до торту тільки ввечері 1-го січня.

Традиційно у багатьох країнах Європи, і в Україні в тому числі, Новий рік відзначається, в першу чергу, рясним застіллям, а вже потім веселими гуляннями. І якщо гулянню можуть перешкодити морози і погана погода, то для новорічного бенкету немає перешкод. Навіть у роки фінансових криз і в часи повного дефіциту столи ломилися від їжі.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Міжнародний розвантажувальний день 6 січня

Не відкладаючи на потім, рекомендується 6 січня відзначити початок року легким харчуванням, завдяки якому організм позбудеться від токсинів і зайвих кілограмів, настрій підніметься, і ви увійдете в 2019 рік без перевантаження.

Відзначати свято легко – головні правила Міжнародного розвантажувального дня: баланс білків, жирів, вуглеводів, дефіцит калорій. Кожному під силу протриматися один день на славу стрункої талії і міцного здоров'я.