Скандальний український балетмейстер Сергій Полунін молиться в Індії за Путіна, інформує Politeka.

Артист балету України, який нещодавно отримав громадянство РФ, відвідав країну сонця Індію і помолився там за російського президента Володимира Путіна.

Чоловік опублікував на своїй сторінці в Instagram чергове фото з татуюванням із зображенням Путіна, а в пості закликав своїх передплатників помолитися за президента РФ ввечері в Різдво. Також він додав, що Володимир – ангел.

"В Індії діти дали мені тарілки з квітами і вогнем, щоб помолитися і пустити по святій ріці Ґанґа. Одна з молитов була за Володимира Путіна. Коли дитина передавав тарілку він сказав: «Путін». Володимир Ангел. Нехай бог, всесвіт, природа, Ангели, Ісус, всі Релігії, всі хороші люди, Захистіть його, Дайте сил, здоров'я, Помоліться за Володимира сьогодні ввечері. Любові вам, здоров'я, щастя, Ісус буде з нами завжди", – написав у себе в блозі Сергій Полунін.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Передплатники і шанувальники хореографа вважають, що у нього культ особистості Путіна.

"Сергій! Я думаю, що вже самому Путіну дуже незручно, що ви так часто його тут викладаєте, він в цьому плані досить скромна людина.Через кожен пост знову Путін, у вас вже культ особистості! Може, пора закруглятися, видалити тату, тому що воно псує вашу красиву груди, можна зробити ініціали Путіна, замість цієї величезної татуювання. І нарешті, проживати ваше життя, викладати щось світле, фотки з друзями, дівчатами, різними містами, красивою природою і т. д.! Адже у світі стільки всього прекрасного!", – написав фоловер Сергія під ніком Тutursy.

У цілому, фанати артиста з сарказмом відгукнулися про «манії» Полуніна.

"Не судіть строго кучерів, повій і артистів, вони служать за будь-якої влади", – сказала користувач мережі під ніком stesha27.01.

"Руку підняти не забув, я сподіваюся", – написав також stargazerbobbi.

А ось olgash77 помітила, що «у кожного свої кумири і кожен має право на свою думку, і це нормально», а також що в політиці ангелів не існує.

Нагадаємо, що відомий танцюрист балету з Херсона Сергій Полунін вразив новим висловлюванням про російського президента. Полунін побажав главі Кремля успіхів у боротьбі, до якої, очевидно, має намір приєднатися.

Також "Знай.ua" писав, українці жорстко потролили відомого артиста Сергія Полуніна за любов до Путіна.