Центральна виборча комісія зареєструвала ще 4 кандидатів у президенти України.

Цю інформацію повідомили в прес-службі Комісії, передає ForUm.

Відомо, що 3 січня 2019 до ЦВК надійшли документи для реєстрації кандидатів Сергія Капліна, Валентина Наливайченка та Андрія Садового, висунутих на відповідних з'їздах політичних партій.

Також повідомляється, що в той же день громадянин України Віталій Скоцик особисто подав заяву про самовисунення разом з доданими документами.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Розглянувши зазначені документи, Комісія встановила їх відповідність вимогам Закону України «Про вибори Президента України» і зареєструвала чотирьох кандидатів на чергових виборів Президента України 31 березня 2019". йдеться в повідомленні

Нагадаємо, відомий шоумен і з недавніх пір новоспечений політик Володимир Зеленський звернувся до українців у соціальних мережах.

Він записав відеозвернення, в якому закликав українців вказати йому п'ять головних проблем країни. Відповідний меседж артист опублікував на сторінці "Квартал 95" в Instagram.

На початку відео Зеленський зачитав "цитати" передвиборних кампаній старих політиків на виборах, де
були зазначені такі обіцянки як: соціальні гарантії кожному, стабілізація гривні, всі офшори-перекрити, скасування депутатської недоторканності, ні монополіям, збільшення фінансування на медицину в десять разів.

Як повідомляв раніше Знай.uа, український актор і продюсер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський показав фрагмент з серіалу "Слуга народу".

Також Знай.uа писав про те, що нещодавно студія "Квартал 95" опублікувала епізод популярного українського фільму "Слуга народу" про те, як влада повинна ставитися до громадян.