Українські рятувальники врятували життя двом четверолапим друзям.

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій України визволили двох собак, які потрапили у пастку.

Відповідні фотографії порятунку оприлюднила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

"Перший випадок стався на Кіровоградщині. Там домашній собака впав з мосту у річку Південний Буг", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Другого песика рятувальникам довелося витягувати з колодязя на Дніпропетровщині.

Обидві тварини не постраждали.

Нагадаємо, у Києві запрацювали пункти обігріву.

Рятувальники повідомили адреси пунктів обігріву в зимовий період 2019 року, які почали своюработу в Києві. Про це повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС України в Києві.

Як повідомляв портал Знай.uа Нафтогаз переведе українців на буржуйки: і вівці цілі, і Коболєв в теплі. Украина занадто сильно влізла в боргову яму, що зовсім скоро тепло в наших будинках може зникнути. Жарти жартами, а ймовірно, доведеться переходити, як в старі-добрі часи на буржуйки.

Нацкомісія держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) має намір підвищити діючі тарифи на послуги водопостачання та водовідведення для Пат "АК "Київводоканал". Наголошується, що 21 грудня 2018 року на засіданні НКРЕКП було прийнято проекти постанов щодо зміни тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення і тарифів на централізоване постачання холодної води, водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем).