Пограбування квартири нардепа неоднозначно сприйняли в соціальних мережах, пише Politeka. Раніше йшлося, що у столиці невідомі обчистили квартиру українського парламентарія Віктора Кривенка.

Про інцидент повідомив позафракційний нардеп на своїй особистій сторінці у Facebook.

"Пограбували квартиру. Винесли навіть хрестики, в яких дітей хрестили. Сволота", — зазначив він.

Крім цього, парламентарій супроводжував своє повідомлення фотографією, на якій видно наслідки злочину. Як можна помітити, грабіжники перевернули "верх дном" практично всі – речі просто розкидані по підлозі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

Проте, українці неоднозначно відреагували на цей інцидент. Хтось вирішив підтримати депутата і зазначив, що жертвою зловмисників може стати кожен. А інші стали насміхатися над депутатом і навіть запропонували нагородити злодіїв за скоєне.

"Чого ви радієте? Вчора нардепа, а завтра вас. Ніхто не застрахований від цих виродків", "Злодії дали волю злодіям, ось і поглинає плоди своєї роботи, грабуйте награбоване", "Вас обікрали, але ви тримайтеся!!! Він народ 28 років обкрадає!!! А виконавцю потрібно вручити орден за заслуги перед батьківщиною", "Дуже приємна новина", "Не треба хвилюватися. Він своєю важкою працею ще більше заробить", "Нажите "непосильною" працею", "Я взагалі проти крадіжок, насильства, але нехай народні слуги відчують на собі, як людям коли їх обкрадають. Неприємно, а вони крадуть і принижують тарифами в дуже великих розмірах. Мало їх обкрадають потрібно кожного слугу народу ставить на землю", "Не можна звичайно радіти з горя іншої людини, але така радість на душі", — вони пишуть у коментарях під публікацією.

Нагадаємо, у Києві розгромили квартиру відомого нардепа: винесли все дочиста, навіть дитячі хрестики.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Дніпрі відбулася дика історія, яку насилу зможуть зняти в Голлівуді.

Також Знай.ua писав про те, що поліція затримала грабіжників, які викрали 1,8 мільйона гривень з інкасаторської машини "ПриватБанку".