МВФ
МВФ

МВФ підрахував точну кількість українських заробітчан: у деяких країн населення менше

МВФ оцінив кількість трудових мігрантів з України у 2-3 млн людей. Як зазначається в аналітичному огляді МВФ, економіка України переживає не найкращі часи. Поки що зростання економіки не може відновити рівень доходів, який був втрачений під час кризи, навіть не те що наблизитися до інших країн Європи.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Соціолог пояснила, чому українці проголосують за Зеленського: все почалося з 2016 року

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Українці досі обговорюють заяву актора та лідера студії "Квартал 95" Володимира Зеленського через його участь у виборах президента. Кількість людей, які приєдналися до його команди, зростає з кожним днем. Соціолог пояснила, чому Зеленський має великі шанси обійти конкурентів на виборах і стати главою держави.

Одеса здригнулася від страшного землетрусу: сейсмологи обіцяють "добавку" сильніше

У середу, 9 січня, в Одеській області стався страшний землетрус. Точніше, епіцентр сейсмічної активності знаходився в небезпечній зоні Вранча в Румунії, проте сильні підземні поштовхи дійшли до Одеської області. Румунські та молдавські сейсмологи не виключають, що найближчим часом у цьому регіоні відбудуться сильніші поштовхи.

В Україні вступає в силу новий секс-закон: розписки у нотаріуса і 10 років в'язниці за подружній борг

З 11 січня в Україні набирають чинності нові редакції статей Кримінального кодексу, які стосуються питань про кваліфікацію сексуальних злочинів. Нововведення в Кримінальний і Кримінально-процесуальний кодекси було затверджено ще в грудні 2018 року, але набирають чинності тільки зараз.

ПриватБанк
ПриватБанк

На Новій пошті стався гучний скандал: всьому виною "ПриватБанк"

На Новій пошті виник конфлікт з клієнтом, який хотів зробити оплату за допомогою картки "Приватбанку" через термінал "Ощадбанку". Сталося так, що за товар він заплатив двічі - готівкою, карткою. Про це чоловік, який потрапив в неприємний інцидент, написав на сайті Міністерства фінансів.