Депутати-прогульники принесли бюджету Україні чималу суму.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, у 2018 році країна зекономила на їх безвідповідальності близько 16 мільйонів гривень.

"Внаслідок нарахування заробітньої плати лише за фактично відпрацьовані дні, з січня по грудень 2018 року утворилася економія коштів, передбачених на виплату заробітньої плати народним депутатам України у сумі 16 277 856 гривень", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що днями у Раді прогримів дивний скандал, пов'язаний із фаст-фудом та нецензурною лексикою.

Жінка розповідає, що працівники Верховної Ради замовили їжу в ресторані фаст-фуду McDonald's, проте були дуже здивовані тим, що їм доставили.

На пакетах з їжею красувалися слова, які будь-хто вважав би за нецензурні лайки.

"Якщо це криптичне послання було направлено на якихось конкретних працівників ВРУ, то ви говорите, хоч в бургери не наплювали?" - зазначила жінка.

Трохи пізніше з нею зв'язалися піар-менеджери ресторану і служби доставки Glovo, яка і привезла їжу. Виявилося, що на пакетах були написані латиницею три останні букви замовлення - XYU. За словами представників компаній, ніхто не замислюється над їх значенням і виглядом, коли наносять на пакети.

"У нас одна половина відділу посивіла від стресу, а ті, хто не посивіли просто ще не чули про цей випадок", - кажуть в McDonald's

Перед працівниками ВР вибачилися і пообіцяли компенсацію.

Крім того варто відзначити, що українські "слуги народу" найбільше славляться своїми звитяжними бійками та скандалами у Верховній Раді. І хоча така поведінка нардепів змушує обурюватись і червоніти українців, проте бійки - не так вже й погано.

20 грудня у Верховній Раді було напрочуд людно. Зазвичай в останні робочі дні року, парламентаріїв складно знайти під куполом. Але не цього разу. Вся справа в тому, що в четвер мав бути проголосований закон про перейменування УПЦ МП, який викликає багато запитань. Саме для цього спеціально були стягнуті всі ті, хто зможе натиснути на кнопочку.

Противники цього закону, члени Опозиційного блоку, як могли, намагалися перешкодити прийняттю цього закону. З трибуни вони закликали колег не голосувати за цей документ, так як він суперечить Конституції. Але у відповідь вони чули досить явне: "йдіть в ср..ку".

Нагадаємо, політолог розповів, з ким Зеленський зійдеться в другому турі.

Як повідомляв "Знай.ua", Ляшко назвав себе Ісусом і розгледів у своїй команді престарілих піонерів.

Також "Знай.ua" писав, що українці зловтішаються з пограбування нардепа.

Бійка у Раді: нардеп Шуфрич зірвав із трибуни ВРУ плакат із зображенням Медведчука