Не встигли Євгена Кравцова офіційно призначили главою правління "Укрзалізниці", як пасажири наочно показали йому стан справ у вагонах.

Зокрема, нещодавно журналістка Олена Семенова у Facebook розповіла, що довелося пережити під час рейсу "Харків-Ковель. Виявилося, що люди грілися як могли, ховаючись під трьома ковдрами.

"Вижити минулу ніч у потязі Харків — Ковель, який іде через Кременчук, можна було тільки "порішати" три ковдри. О 5 ранку я стала тим "рішалово", тому сон своїм мандрівницям забезпечила", — написала вона

Як відомо, Смирнова їхала у холодному вагоні із двома доньками. Журналістка додала, що умови були жахливими. До того ж провідниця усю ніч відбивала кригу в вагоні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Про туалети мовчу. Руки мерзнуть їх фоткати. Ги-ги усю ніч чути стукіт — це провідниця кригу оббиває. Доброго ранку, пане Євгене Кравцов. Вам добре спалося, не гикалося?", - звернулася вона до Кравцова.

Схожий випадок трапився 8 січня пасажирам потяга №249 Чернівці — Київ довелося мерзнути через відсутність опалення у купейному вагоні. Про це на сторінці у Facebook повідомила народний депутат від БПП Ірина Суслова із посиланням на одну з пасажирок Наталію Кашинську. Вона купила квиток за 320 гривень із Івано-Франківська і отримала місце в другому вагоні.

"На її превеликий подив там дуже дивно працював котел: скільки б вугілля не кидали, а тепла він не давав. Водночас за вікном був тріскучий мороз. У результаті температура всередині не піднімалася вище 10 градусів. Уночі провідник просто утік зі свого вагона, а люди змушені були спати в куртках і шубах, але це мало допомагало, оскільки протяги з вікон створювали специфічну вентиляцію", — написала Суслова.

Після того як пасажири підняли шум, провідник зізнався, що шансів на тепло немає, тому що котел зламаний і цей вагон взагалі не повинні були ставити до рухомого складу. За її словами, люди з холодного вагона залишили свої "теплі" враження у книзі скарг.

Дивіться: Чи поліпшила Укрзалізниця комфорт у потягах?

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України офіційно призначив Євгена Кравцоваголовою правління АТ " Укрзалізниця". Як повідомляв "Знай.ua", "Укрзалізниця" планує позбутися електричок. Також "Знай.ua" , "Укрзалізниця" суттєво підвищить тарифи в 2019 році.