У семи областях України синоптики очікують ускладнення погодних умов.

За прогнозами Укргідрометцентру 11 січня в Україні, крім заходу та півночі, очікуються пориви вітру 15-20 м/с. У центральних і східних областях очікують мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"У Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Харківській, Донецькій і Луганській областях місцями - сильний мокрий сніг, хуртовини (приріст сніжного покриву 10-15 см), у південних областях опади переважно у вигляді дощу", - наголошується в повідомленні.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Крім того, рятувальники попереджають, що ускладнення погодних умов відповідають першому (жовтому) рівню небезпеки.

За інформацією синоптика Наталії Діденко, 12 січня вночі ще буде холодно, вдень мороз послабшає, піде сніг.

"Протягом 12, 13 і 14 січня в столиці буде спостерігатися сильний південно-західний вітер", - написала вона у себе в Fасеbook.

Нагадаємо, в четвер, 20 січня, в південних і східних областях очікуються пориви вітру до 15-20 м / с, хуртовини. В Одеській, Миколаївській, Херсонській областях пройде сніг з переходом в дощ, місцями сильні опади, ожеледь і налипання мокрого снігу, в Запорізькій області - значний сніг.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у четвер, 10 січня, на більшій частині України пройдуть серйозні снігопади, які викличуть складні погодні умови, особливо для водіїв.

Також Знай.ua писав про те, що глобальне потепління спостерігають кліматологи усієї Землі, воно спровокувало посилене танення льодів.