Опальна українська співачка Ані Лорак, яка разом з дочкою Софією відпочиває в Майамі, і зустріла Різдво з російським співаком Сергієм Лазарєвим, засвітилася в компанії невірного чоловіка. Мурат прилетів в США слідом за дружиною. В мережі він розповідав, як проводить час з дочкою: ходить з нею ній шопінг і на пляж. У цей час Ані Лорак окремо публікувала фото з дівчинкою, яка була одягнена у такий же одяг, як і на знімках з Муратом.

Свої стосунки пара не коментує, не показує у мережі спільних знімків. Але з публікацій кожного з подружжя стає зрозуміло, що вони провели час разом, сім'єю відвідали ресторан. Також Ані Лорак засвітилася в машині чоловіка.

Спочатку Мурат опублікував відео з автомобіля, в якому він їде разом з дочкою і жінкою на задньому сидінні. У його окулярах відображається пасажир ймовірно, це Ані Лорак.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Потім він показав Instagram Stories знімки з донькою в ресторані.

Фото цього ж місця з'явилися і на сторінці Ані Лорак. Соня грає подарованими татом іграшками і мило позує за столиком з мамою. Дівчинка одягнена так само, як і на фото Мурата.

Ще одне фото Кароліни зроблено ввечері. Вона, у вбранні, що й вдень, знаходиться в машині, салон якої дуже нагадує машину Мурата. При цьому, за вікном вже ніч. Очевидно, співачка провела разом з чоловіком цілий день.

Шанувальники співачки припускають, що вона вирішила забути про особисті образи заради дочки і влаштувала для Соні сімейне свято. Не виключено, що Ані Лорак з Муратом вирішили відновити стосунки.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лорак освистали за дивну зачіску.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лорак обмоталася клейонкою і дякує за кліп, а шанувальники називають його "фуфлом".