11 січня у Києві на вулиці Миколи Голега у Солом'янському районі виявили тіло молодого чоловіка, який розбився в результаті падіння з висоти. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції Києва.

Труп у валізі: страшна смерть українки шокувала навіть копів, такого звірячого вбивства не буває і у фільмах

У поліції повідомили, що в Солом'янське управління близько 13:00 надійшло спілкування про те, що тіло хлопця було виявлено на вулиці Миколи Голега з вираженими ознаками падіння з висоти.

Вийшла з 21 поверху: загадкове самогубство жінки змусило Київ тремтіти

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Після слів інформаторів, на місце одразу виїхали лікарі швидкої допомоги та наряд поліції.

Правоохоронці повідомили, що по приїзду лікарі констатували смерть молодого хлопця. У Солом'янському відділі поліції цю подію було зареєстровано як "самогубство".

Як повідомляють деякі ЗМІ, хлопцеві було 19 років. Він зістрибнув з 13-го поверху багатоповерхового будинку.

Нагадаємо, труп у валізі: загибла виявилася студенткою, з'ясувалися підозрілі деталі.

Новий рік дівчина відзначала в Києві, а 3 січня виходила на зв'язок і повідомила, що їде додому. На наступний день її телефон був відключений. Зараз йдуть пошуки людей, причетних до загибелі дівчини.

Як повідомляв "Знай.uа ", у Києві дівчина викинулася з вікна 23 поверхи і залишила три записки: вирішила нашу проблему.
У Києві дівчина скоїла суицид. Вона залишила 3 передсмертні записки і викинувся з вікна 23 поверхи.

Трагедія сталася в Дарницькому районі столиці в ЖК "Зарічний" близько 3:00 ночі. Її тіло знайшли лише вранці в 7:40 двірники. В квартирі житлового комплексу, де мешкала загибла, знайшли три пересмертні записки. Всі вони були призначені трьом різним людям.

Також "Знай.uа" писав, кривавий Новий рік: копи кинулися шукати турка, підозрюваного у вбивстві харківських студенток.

Харківська поліція оголосила про підозру у скоєнні подвійного вбивства громадянина Туреччини , про що журналістам повідомив заступник начальника Головного управління Нацполиции у Харківській області – начальник слідчого управління полковник поліції Сергій Чиж.