Нагадаємо, що 11 січня в українській столиці стався вельми тривожний і заплутаний інцидент. Так, в центрі Києві пройшли так звані обшуки в офісі відомого українського коміка Володимира Зеленського.

Про цей інцидент детально відомо журналістам видання "Вести".

"Все почалося близько 10 години ранку. До нас в офіс прийшли юристи від Володимира Зеленського з поліцією і заявили, що ми повинні залишити приміщення, оскільки ми нібито незаконно його орендуємо. Наші юристи запропонували це все вирішити правовим шляхом. В результаті ця вся тяганина тривала цілий день, а вже ввечері приїхали спецназначенцы, які заштовхали шістьох наших співробітників в автозак, і поїхали в Печерське управління поліції. На даний момент ми займаємося їх питанням. В понеділок будемо подавати позов до суду", - розповіли "Вестям", які першими опинились на місці події, співробітники фірми, що постраждали через захоплення.

Станом на 18:40 біля офісу, який захоплювали люди Володимира Зеленського, все спокійно. Поліцейські роз'їхалися, активісти з обох сторін розійшлися. Залишився тільки охоронець від Зеленського, який відмовився пускати кореспондента "Вістей" в приміщення. У той же час представники компанії, яка орендувала офіс заявили, що написали відповідні заяви в поліцію і прокуратуру, і в понеділок будуть подавати заяву до суду.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Станом на 18:30 у Володимира Зеленського ніяк не коментують захоплення приміщення. У прес-службі кандидата у президенти заявили "Вестям", що не володіють на даний момент ніякої інформації з цього приводу.

Як повідомляє з місця події кореспондент "Вістей", правоохоронці затримали більше 5 людей. Затриманих помістили в автобус спецназівців, припаркований біля офісу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві відбувається щось незрозуміле біля офісу Володимира Зеленського. У п'ятницю, 11 січня, у столиці в офіс шоумена Володимира Зеленського, який нещодавно заявив про те, що збирається балотуватися в президенти України, увірвалися силовики. Про це повідомив Telegram-канал Kyiv INFO.

Нагадаємо, у центрі Києва сталася масова бійка з поліцією: причому тут дружина Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа у Києві силовики штурмують офіс Зеленського: що відбувається.

Знай.uа писав, Євген Кошовий з Кварталу 95 терміново звернувся до українців: це все фейк, не ведіться.