Вихідні в Україні будуть супроводжуватися снігом, а в неділю на більшій частині території очікується незначне потепління. Згідно з прогнозами синоптиків, у суботу киян чекає сніг, температура вдень становитиме близько – 1 град, вночі – 3 град. У неділю опадів не буде, температура від – 1 град до – 5 град.

Погода у Львові також буде сніжною в суботу і в неділю, температура вночі - 4 град, вдень - 1 град, а в неділю може піднятися до + 1 град.

У Луцьку також буде сніг в суботу, температура вдень близько 0, вночі - 4 град. У неділю вночі – 1 град, вдень + 1 град, можливий сніг.

У Вінниці снігопад буде лише в суботу, в неділю опадів не передбачається. Температура повітря від - 2 град до – 7 град.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

В Одесі на вихідних буде мінлива хмарність. У суботу температура вдень 0 град, вночі – 6 град. У неділю температура може піднятися до +1 град.

В Харкові сніжна погода очікується і в суботу, і в неділю, температура коливатиметься від – 2 град до - 10 град.

У Дніпрі у суботу мінлива хмарність, температура вдень – 5 град, вночі – 7 град. У неділю опадів не буде, температура повітря в діапазоні від – 3 град до – 5 град.

У Сімферополі без опадів, - 2 град … + 2 град. У неділю до + 1 град, хмарно з проясненнями.

Маріуполь в суботу чекає похмура погода, температура вночі – 6 град, вдень – 3 град. У неділю без опадів, температура до – 8 град.

У Краматорську очікується похмура субота, температура вночі до – 8 град, вдень – 6 град. У неділю температура до – 5 град, опадів не передбачається.

У Сєвєродонецьку буде хмарно, температура вдень – 3 град, вночі – 9 град. В неділю буде без опадів, температура підніметься до - 2 град.

Погода на українських курортах

У Буковелі в суботу очікується сильний сніг, температура до – 10 град. У неділю також очікуються опади, вдень до – 4 град, вночі – 5 град.

У Моршині на Львівщині в суботу пройде сніг, вдень -2 град, вночі – 4 град. Неділю пройде без опадів, температура підніметься до + 1 град.

У Трускавці в суботу пройде сніг, температура до – 3 град. У неділю опадів не передбачається, погода підніметься до + 1 град.

У Сваляві і в суботу, і в неділю пройде сніг, температура буде варіюватися від – 2 град до – 7 град.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що астрологи розповіли про типову поведінку для всіх знаків зодіаку.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Росія вирішила повести себе в звичайному стилі в газовому конфлікті і почала шантажувати Україну.

Також "Знай.uа" писав, що Кабінет міністрів затвердив великодні вихідні.