Киянам доведеться витрачати ще більше грошей на комунальні послуги. Це пов'язано з підвищенням тарфов на гарячу воду.

Ця інформація була оприлюднена на офіційному сайті постачальника послуг.

Відповідні зміни в тарифах вступили в силу з 1 січня 2019 року. Вони були затверджені на засіданні Київської міськради ще 22 грудня 2018 року.

Тепер жителі столиці платитимуть за гарячу воду до 97,89 гривень за 1 кубометр.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У грудні стало відомо і про нові тарифи на опалення.

Тепер мешканцям доведеться платити 38,5 гривень (за квадратний метр при відсутності квартирних або будинкових лічильників) або 1 654,41 гривні за 1 Гкал при наявності лічильника.

Крім того, на офіційному сайті "Київтеплоенерго" повідомили про зміни в тарифах на теплову енергію. Причому змінилися ціни як на виробництво, так і на транспортування та отримання цієї енергії для різних клієнтів.

Нагадаємо, в Україні знизилися ціни на електроенергію для об'єднань співвласників багатоквартирних будинків - до рівня стандартних тарифів для населення. Про це глава Національної комісії з регулювання енергетики і комунальних послуг Оксана Кривенко повідомила в Facebook.

Чиновник послалася на рішення державного регулятора, яке прийнято в п'ятницю, 11 січня.

"Врегулювали ціни на електроенергію, споживану на технічні цілі в багатоквартирних будинках і садових товариствах шляхом скасування постанови НКРЭКУ від 21 грудня 2018 року № 2010. Для зазначених цілей буде застосований тариф на рівні, як для населення", - заявила Кривенко.

Нагадаємо, такій швидкості позаздрив би сам Шумахер, ціни в Україні ростуть не по днях, а по годинах.

Як повідомляв портал "Знай.uа", експерти спрогнозували значне подорожчання життя в Україні.

Також "Знай.uа" писав, що в місті Куп'янськ фахівцями розроблена стратегія децентралізації міської опалювальної системи.