У ніч на неділю, 13 січня, в "Приватбанку" в зв'язку з технічними роботами буде припинено виконання операцій по картах.

Про це повідомляє прес-служба фінансової установи.

Зокрема, наразі вже відомо, що банк повністю припиняє всі операції, які виконуються через картки, роботу банкоматів та терміналів.

Крім того у прес-службі додали, що блокування роботи відбуватиметься з 00:30 до 4:15.

Увага ⚠ У ніч із суботи на неділю (13 січня) заплановано короткочасну паузу в роботі всіх систем ПриватБанку. Ця...

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Geplaatst door ПриватБанк op Vrijdag 11 januari 2019

Разом з тим варто відзначити, що Національний банк України найближчим часом може знизити норму обов'язкового продажу валютної виручки для експортерів з 50% до 30% або навіть повністю її скасувати.

"Если мы будем проводить в ближайшее время еще одну волну валютной либерализации, то эти ограничения мы и будем снимать или снижать. Возможно, обязательную продажу мы снизим с 50% до 30%, но это будет зависеть от макроэкономической ситуации. Возможно, полностью отменим", - сказал Чурій в ходе информационного дня в НБУ в пятницу, 11 января.

Зазначається, що НБУ в своїй політиці поступової лібералізації валютного ринку орієнтується не на тимчасові обмеження, а на макроекономічні показники і можливі наслідки.

За словами Олега Чурія, центробанк відносить скасування обов'язкової валютної виручки для експортерів до пріоритетів валютної лібералізації поряд зі скасуванням обмеження на репатріацію дивідендів іноземним інвесторам.

Крім того варто відзначити, що вартість українській гривні повинна становити 9,68 за один долар.

У ході підрахунків видання орієнтувалося на "індекс Біг-Маку", який розраховується виходячи з вартості бургера "Біг-Мак" в МакДональдс. Така міра вимірювання прийнята в розрахунку того, що у вартість бургера закладені витрати на продукти, оплату праці, транспортні та податкові витрати.

Дослідники The Economist з'ясували, що на початку 2019 року гривня виявилася недооціненою на 65,2% щодо долара. У той же час, згідно з даними експертів, курс швейцарського франка повинен бути на 20% меншим.

Варто відзначити, що зараз "Біг-Мак" в Україні коштує 54 гривні, а в США – 5,58 долара.

Нагадаємо, через, що українці втратять субсидії.

Як повідомляв "Знай.ua", комунальники спростили українцям життя.

Також "Знай.ua" писав, що долар розгойдали до небачених висот, чого чекати далі.

На "Приватбанк" готують найбільший в українській історії колективний позов