Молодший брат Кейт Міддлтон відверто розповів про своє важке психічне захворювання. 31-річний Джеймс Міддлтон повідав виданню Daily Mail, що довгий час таємно страждав від сильної депресії. Він відчував цілковиту апатію, не міг працювати, не відкривав надходили йому електронні листи і ні з ким не спілкувався, навіть із близькими людьми: членами сім'ї і друзями. У нього також було прискорене серцебиття і аритмія. Джеймс все глибше занурювався в трясовину відчаю.

"Всі кольори і емоції в моєму світі зблякли, все було сірим і монотонним" — говорить він. Чоловікусвідомлює, як йому пощастило — він багатий, з виду благополучний і веде привілейоване життя. "Але це не наділило мене імунітетом до депресії. Складно описати цей стан. Це не просто смуток. Це хвороба, рак розуму… не почуття, а відсутність почуттів. Ти існуєш без мети і напряму", - заявив Міддлтон. Він каже, що насправді не розглядав можливість самогубства, але також не хотів продовжувати жити в у такому стані.

"Я і злому ворогу не побажав би відчути таке відчуття марності і відчаю, ізоляції і самотності", - визнається Джеймс.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Клінічна депресія почала мучити Джеймса з кінця 2016 року і тривала весь 2017-й рік. У врешті-решт він знайшов у собі сили, з допомогою фахівців, кинути їй виклик.

Міддлтон каже, що депресія - не єдина його проблема. З дитинства він страждає серйозною дислексією - це нездатність до оволодіння читанням і письмом повною мірою. "Букви і цифри до дотепер стрибають і розпливаються перед моїми очима на сторінці", — говорить містер Міддлтон.

"Це було причиною, чому мені так важко концентруватися. Чому вдень я відволікаюся в мареннях наяву. Чому такі прості завдання, як застилання постелі, вимагають таких же зусиль, як заповнення декларації про податки… Чому я неспокійний, енергійний і імпульсивний. Чому починаю справу і не можу довести її до кінця…" розповів шурин принца Вільяма.

З іншого боку Джеймс вважає цей синдром свого роду благословенням, яке наділило його творчим началом. Він може видавати фантастичні, оригінальні ідеї.

Днями Джеймс Міддлтон зробив публічним свій профіль Instagram, давши можливість всім бажаючим подивитися, як він живе. Джеймс переїхав в шотландське село, займається натуральним господарством і працює гідом в Glen Affric Lodge, що належить Девіду Меттьюсу -свекру своєї сестри Піппи.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон приховує свою вагітність через Меган Маркл, але її видав одяг.