Українці в 2018 році здивували винахідливістю та оригінальністю у виборі імені для дитини. Про це повідомляє Политека.

У західних областях України найбільш популярними стали Авель, Никандо, Соломон, Аскольд, Світозар, Кайзер і Ільяс. Серед більш простих і звичних імен - Богдан, Макар, Максим, Артем, Арсеній, Тимофій і Матвій.

Дівчаток часом називали не менш екзотично: Дилар, Амалія, Мія, Даяна, Эммануэлла, Доріана, Селену, Ніколетта, Саліха, Ноомі та Климентія. Серед більш звичних імен були Софія, Поліна, Єва, Марія, Ольга, Анна, Вікторія і Анастасія.

У Тернополі та Чернівцях найбільш популярними чоловічими іменами стали: Матвій, Максим, Олександр, Артем, Денис, Андрій і Микита. З незвичайних — Адам Таха, Амфілохій, Джексон Етагене, Джесая, Ріад, Іонофан, Лучіан, Ишмаил, Амос, Еуниче, Авнер, Бедуел, Райан, Еллади та Ісак.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Серед дівчаток — Анастасія, Софія, Вероніка, Вікторія, Ганна, Соломія і Злата. З рідкісних імен: Домініка, Магдалена, Суламіта, Мелінда, Аліпія, Йосія, Емелі Амалія, Голда-Естер.

У столиці та Київській області лідирували Максим, Артем, Олександр, Дмитро, Софія, Злата і Марія. А ось з рідкісних імен зустрічалися: Фараон, Михвей, Рувін, Златозар, Сварог, Єремія, Ірис, Радана, Каталея, Вія, Мелоді, Ясноведа і Златояра.

Нагадаємо, найкрасивіші дружини українських депутатів: історії успіху. Їм заздрять мільйони жінок.

Як повідомляв Знай. ua, девушка-морж пройшлася оголеною по нічному місту: шоковані українці встигли зняти відео. Вночі 10 січня біля міськради в обласному центрі ходила дівчина в нижній білизні.

Знай. ua писав, що вчені винайшли універсальну гарнітуру: позбавить від психотравм, залежності і навіть зайвих калорій. Медики розробили пристрій, який можна буде эффетивно використовувати як в якості методу лікування ПТСР, так і засоби схуднення.