Скандальна громадська діячка Тетяна Монтян різко відреагувала на те, що Православна церква України отримала Томос. Про це вона заявила під час відеоконференції з політологом Олександром Семченко.

Монтян і різко негативно відреагувала на питання Семченко о Томосі. Вона підкреслила, що в Україні ще дуже багато невирішених проблем і церква не є на даний момент пріоритетом.

"Ти що, думаєш, від цього труби самі отремонтируются? Чи економіка вгору попре?", - заявила Монтян.

На її думку, єдиний, хто отримав вигоду від Томосу – це константинопольський патріарх Варфоломій, якого нібито спонсорували у Вашингтоні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

З нею, за її словами, згодні багато експертів. Так, вона послалася на Юлію Витязеву, яка заявила, що Україна не змогла повернути Донбас і Крим, не розвалила Росію, духовної та церковної вона точно не стала.

"Петро Порошенко просто пустив пил в очі всім українцям, та отримання Томосу - це одна з частин його передвиборної кампанії для збільшення рейтингу", - зазначила вона.

Раніше повідомлялося, що навколо сумною голодування українського в'язня Кремля розгорівся новий скандал.

Скандальний блогер та адвокат Тетяна Монтян, яка відкрито підтримує агресивну російську політику по відношенню до України, цинічно порівняла себе з Олегом Сенцовым. Блогерша заявила, що укладений "виглядає чудово".

Таку реакцію на нещодавнє фото змученого голодуючого українського режисера, яку опублікувала Служба виконання покарань РФ по Ямало-Ненецькому автономному округу, на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Нагадаємо, внесення в "Миротворець" путінського лакея обурило Німеччину, вимагають закрити сайт. Несподівана заява від німецьких колег. Які причини змусили накинутися на сайт.

Як повідомляв Знай. ua,кандальная Монтян запросила Путіна знищити українців. Українці сильно обурені скандальною заявою Монтян.

Знай. ua писав, що європейський суд отримав заяву Сенцова проти Росії: про що просить в'язень Кремля. Росії запропонували представити свої зауваження щодо цього позову.