В одному з пабликов у соціальних мережах місцеві жителі непідконтрольної Україні території Донецької області опублікували знімки зруйнованого в ході бойових дій донецького аеропорту.

На фотографіях можна побачити руїни колись розкішної сучасної будівлі з розташованими поблизу посіченими осколками снарядів деревами. Коментарі до знімків в повній мірі відображають ставлення людей до змін, що відбулися: "Руїни", "Таке місто було жити хотілося, а зараз тупо виживання. І молишся щоб не прибило", "Таких пейзажів зараз багато в Донецьку… зате по-російськи дозволили говорити".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Міністерство оборони Російської Федерації підготувало законопроект, згідно з яким вони дозволять собі відкривати вогонь по пасажирським літакам. У проекті йдеться про те, що літаки, які перетинають кордон Росії, можуть бути збиті в разі, якщо вони не будуть реагувати на попереджувальні сигнали та попереджувальний вогонь. До інших причин відкриття вогню відносяться загроза масової загибелі людей, атака на які-небудь об'єкти або екологічна катастрофа.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": Росія вивозить для продажу з території тимчасово окупованого Донбасу мільйони тонн вугілля, після чого його направляють для продажу в різні країни світу. Кремль налагодив ефективну схему збуту краденого українського майна, при цьому відвантаження здійснюється в російському порту Азов, розташованому в Ростовській області. Як повідомили польські журналісти, тільки за 5 місяців минулого року Туреччина придбала у Росії понад 2 мільйонів тонн вугілля.

Також "Знай.uа" писав, що у Горлівці на хімічному заводі "Стирол" в цехах по даний час зберігається величезна кількість аміаку, що представляє величезну небезпеку для навколишніх населених пунктів. Супутникове спостереження свідчить про повну відсутність руху на території заводу, що каже про його консервації. Однак через зберігання на заводі небезпечних речовин в зоні ризику знаходиться все місто, а також прилеглі населені пункти.