Мешканка Кропивницького вночі до мінус десять спокійно розгулювала вулицями міста, будучи одягненою лише в труси і чоботи. Очевидці зняли на відео незвичайну прогулянку.

На відео можна помітити, що жінка йде досить впевнено і не реагує на зауваження.

Ось таке відбувається в Кропивницькому. А ви кажете, що ми сумно живемо. Гола дівчина йде біля мерії. Відео: Володимир Куличев.

Geplaatst door Olena SavraNova op Vrijdag 11 januari 2019

Як кажуть у поліції, жінка була п'яною.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Жінку зупинили її друзі, одягли в присутності поліцейських і відвезли додому.

Нагадаємо, Заклопотана Каменських розлютила передплатників: і я так живіт можу втягнути

Відома українська виконавиця Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників сексапільними знімками.

цього разу артистка поділилася фотографією в купальнику з відпочинку, зазначивши, що вона знаходиться в Мексиці на одному з пляжів, які славляться своїми різноманітними ландшафтами. Чудові пейзажі не особливо вразили фанатів Каменських, їх зацікавив купальник співачки, в якому чітко видно її форми.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Страшне ПП в клубі на Тернопільщині: люди падали без свідомості, копи звинувачують "погоду"

Чадним газом отруїлися шестеро молодих людей в селі Рай Тернопільської області.

Прикрий інцидент стався в будинку культури. Колектив готувався до колядок, але після закінчення репетиції члени вертепу залишилися поспілкуватися. По завершенню репетиції шість з восьми членів колективу стали втрачати свідомість, йдеться в сюжеті ТСН.

"Молоді люди і дівчата у віці від 17 до 20 років були доставлені в районне відділення лікарні з гострою формою отруєння. Четверо з них деякий час були без свідомості. Місцеві розповідають, що нічого підозрілого в той вечір не помітили, кажуть тільки, що світло горіло допізна ", - йдеться в повідомленні.

Також Знай.ua" писав про те, що У Кропивницького знайшовся підліток, зниклий перед Новим роком: різдвяне диво

Кропивницького відбулося справжнє різдвяне диво. Так багато батьків зниклих підлітків зовсім не знаходять своїх дітей і залишаються безутешными. Але батькам цього хлопця пощастило – хлопчик, який зник напередодні Нового року і був оголошений в розшук, знайшовся цілим і неушкодженим