Державний банк України "ПриватБанк" зупинить всі платіжні операції у ніч з 12 на 13 січня.

Про це повідомила прес-служба банку.

"Під час чотиригодинної паузи регламенту карткових операцій, банк також забезпечить проведення технологічних робіт щодо підвищення якості роботи мережі банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-термінальної мережі банку", - йдеться в повідомленні..

"ПриватБанк" в ніч з 00:00 до 04:00 призупинить роботи мережі банкоматів, терміналів мережі банку. Причиною цього є те, що компанія проводить роботи з модернізації систем.

Черговий етап регламентних робіт з модернізації власного процесингового центру необхідний для збільшення потужностей систем банку. Вони в свою чергу потрібні для обробки прогнозованого зростання кількості транзакцій.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "ПриватБанк" зупиняв роботу платіжних систем в ніч на неділю, 14 жовтня 2018 року. За словами прес-служби, такя просеци проводять у період найменшої активності користування послугами банку.

Умови договору на кредитній картці фінустанови дозволяють "Привату" списувати в рахунок боргу усі надходження на будь-яку з відкритих у банку карт - в українців-боржників без їх відома можуть навіть забрати половину заробітної плати.