У горах Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей протягом 13 та 14 січня очікується третій рівень сніголавинної небезпеки, про що повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

В повідомленні написано: "За даними Укргідрометцентру, в зв'язку зі снігопадами та хуртовинами 13-14 січня в горах Закарпатської області та 14 січня у горах Івано-Франківської та Львівської областей очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень)".

Крім цього, також попереджають про небезпеку сходження снігу на дороги в гірських районах східної та центральної частини Закарпатської області.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що не так давно відвідувачі торгового павільйону в Харкові опинилися під завалами даху, який раптово на них обрушився. В ході пошуків під завалами були знайдені три жінки, яких відразу ж відправили до лікарні. Як повідомили в поліції Харківської області, про подію стало відомо у вечірній час, коли в чергову частину надійшов дзвінок з інформацією про інцидент. Щодо винуватців порушили одразу дві кримінальні справи – за порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою і за службову недбалість.

Як повідомляв портал "Знай.uа": сильні снігопади призвели до загибелі декількох людей в Альпах, хоча рятувальники постійно твердили про високу лавинної небезпеки на гірськолижних курортах Італії, Німеччини та Австрії. З причини величезної кількості снігу зберігається висока небезпека сходження лавин на більшій частині баварських Альп. Як повідомляється, сніг випав навіть на горі Везувій, що трапляється неймовірно рідко.

Також "Знай.uа" писав, що експерти роблять невтішні прогнози по Кримському мосту. Як стверджується, існує кілька причин, по яких він обов'язково впаде. Як стало відомо, під час будівництва ніхто не звернув увагу на те, що міст, зведений путінськими окупантами, знаходиться на стику тектонічних плит. Якщо стануться які-небудь їх зміщення, то міст просто обвалиться. Про великі проблеми свідчить і те, що під час перевірки на міст пустили лише кілька Камазів.