Сильні морози прийшли до Запорізької області. Навіть незважаючи на те, що вдень температура піднімається вище нуля, на узбережжі Кирилівки починає замерзати Азовське море.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

На кадрах відео, яке зняли на узбережжі популярного курорту, можна побачити, як вода вже наполовину перетворилася на лід. Тим не менше, за прогнозами синоптиків, у найближчі дні очікується нове потепління і посилення вітру, також ймовірно, що прибережна зона незабаром очиститься від крижаної крихти.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Варто нагадати, що в кінці січня Україну накриють сильні морози - температура повітря опуститься до -25 градусів, а велику територію країни засипле снігом. Однак, синоптики попередили, що такі погодні умови - не найгірший варіант, адже у лютому прогнозується мороз до -30 градусів. Цю інформацію повідомив синоптик Леонід Горбань.

Горбань зазначив, що в останніх числах січня почнеться відлига, а температура повітря підніметься до позначки +2 градуси тепла. Синоптик підкреслив, що до середини січня в областях погода буде мінливою.

Крім того, Горбань додав, що з 4-5 лютого і до 20-х чисел можливі сильні морози – до-25-30 градусів. Незначне потепління і відлига прийде в Україну тільки після 25 лютого.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мешканка Кропивницького вночі до мінус десять спокійно розгулювала вулицями міста, будучи одягненою лише в труси і чоботи. Очевидці зняли на відео незвичайну прогулянку. На відео можна помітити, що жінка йде досить впевнено і не реагує на зауваження. Як кажуть у поліції, жінка була п'яною. Жінку зупинили її друзі, одягли в присутності поліцейських і відвезли додому.

Нагадаємо, стихія використовує заборонений прийом: на українців чекають снігопади з сюрпризом.

Як повідомляв Знай.uа найвідоміший пляж України сколихнула масштабна аварія: будівельний кран поховав людину живцем.

Знай.uа писав, прогноз погоди на тиждень: стихія влаштує українцям справжнє свято.