За організацією схеми стоять відомі депутати Верховної Ради.

Вибори починаються, адмін ресурс ворушиться. В Одесі в брудні політичні ігри вже втягують вчителів. Їм наказали знайти батьків, які проведуть "анкетування", один з прийомів агітації. Перед ними стоїть завдання рознести 50 анкет, за це вони отримають 1000 гривень.

Передає Telegram-канал "Жадібний Петя"


Мешканці столиці також скаржаться, що їм надходять дзвінки від невідомих з пропозицією стати агітатором в своєму будинку чи під'їзді. Пора роздачі гречки і гривень офіційно почалася. Якщо хтось хоче заробити, то не пропустіть шанс. Однак слід пам'ятати, що голосувати треба з розумом. Оскільки після виборів життя не закінчується

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Поки невідомо, на якого кандидата буде працювати ця мережа, однак журналіст вже подав заявку у відповідну структуру, так що все скоро стане надбанням громадськості.

Нагадаємо, Вибори 2019: як і на чому зможуть підзаробити прості українці

До президентських виборів в Україні залишилося не так багато часу, і передвибочій ейфорії прості українці можуть заробити. І хоча в цьому році депутати на вибори виділили менше коштів, ніж це було раніше, однак кандидати готові розщедритися.

Про це пише "businessua.com".

У цьому році буде менше вакансій помічників, а також менше агітаторів і мітингів.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Дмитро Гордон анонсував появу таємничого кандидата в президенти: шанси дуже великі

Український журналіст Дмитро Гордон заявив про те, що 14 січня з'явиться новий і неочікуваний кандидат в президенти.

Про це журналіст розповів в ефірі програми "Вечірній прайм".

"Він зробить гучну заяву про те, що йде на вибори, щоб перемагати. І шанси у нього, на мій погляд, дуже великі. Ця людина сплутає карти всім, хто знаходиться зараз нагорі", - пояснив він.

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський може відмовитися від президентської гонки: шоу буде смішним, винна "вона"

Відомий український гуморист Володимир Зеленский, який нещодавно заявив про свої президентські амбіції, може в останній момент відмовитися від участі в президентській гонці. Це може статися за 23 дні до дня голосування.

Про це стало відомо завдяки заяві українського журналіста Олександра Демченко, пише портал bzns.media.