В окупованому Росією Криму жителі півострова скаржаться на дорогі і неякісні ліки.

Людей не влаштовує якість російської фармацевтичної продукції, яка представлена в аптеках півострова, тому кримчани просять привезти їм препарати з материкової України. Про це йдеться у відеосюжеті сайту Крим.Реалії.

"Тому, що ті, що в аптеках півострова зараз, не допомагають. Йдеться про звичайні таблетки - від головного болю, тиску, судинозвужувальні, від нежитю та інші", - йдеться у повідомленні.

Журналісти дізнавалися, як і чим лікуються люди в окупованому Криму.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе публічно пообіцяв зробити все можливе, щоб покласти край проблемі спірних Курильських островів. У Росії на це відреагували проектом закону, який забороняє віддавати Японії острови Курильської гряди.

Верхівка Кремля готова віддати Курили. Російський політолог Дмитро Орєшкін упевнений, що рано чи пізно Росії таки доведеться повернути Курили Японії. І в обмін на це вона може зажадати визнання анексії Криму.

Як повідомляв раніше Знай.ua, з початком нового року ситуація в анексованому РФ Криму загострюється - експерти у один голос стверджують, що Путін стягує на півострів важке озброєння для блокування військових супротивників та міжнародних організацій.

У повідомленні йдеться, що Росія наразі застосовує розширений воєнний контингент для обмеження доступу не лише можливих військових супротивників, але й міжнародних експертів, моніторингу, гуманітарних організацій.

Також Знай.ua писав про те, що радник Президента України, радник міністра оборони України Юрій Бірюков пояснив, що стоїть за словами секретаря РНБО Олександра Турчинова – як відомо, 19 грудня він пообіцяв підготувати новий прохід через Керченську протоку.