Біля берегів окупованого Криму над Чорним морем екіпажі російських винищувачів провели масштабне тренування. Окупанти навчились супроводу і примусу до посадки повітряного судна умовного порушника.

Про це стало відомо із повідомлення Крим.Реалії з посиланням на прес-службу Чорноморського флоту Росії.

Варто відзначити, що екіпажі сучасних російських винищувачів відпрацювали зліт, посадку, навчальні атаки по повітряних і наземних цілях, а також виконали імітацію повітряного бою, супровід і примус до посадки повітряного судна умовного порушника.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

До речі, Міністерство оборони Росії підготувало проект постанови, згідно з яким дозволяється збивати цивільні літаки, які порушили російський кордон.

Примітно, що окупаційне командування проводить великі командно-штабні навчання на окупованих територіях "ЛНР" і "ДНР".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Російська Федерація зараз перевіряє реакцію своїх громадян на можливу деокупації Криму і повернення півострова під контроль України.

Як повідомляв портал "Знай.uа", окупанти в Криму готують страшні плани: почалися ракетні стрільби. На території Криму окупанти розгорнули 16 пускових ракетних комплексів "Бал" і "Бастіон".

Окупанти назвали маневри "плановими навчаннями з відпрацюванням практичних навичок з нанесення умовних ракетних ударів при розгортанні з маршу".

Також "Знай.uа" писав, що путінські мавпи нахабно накрили вогнем українських героїв, але ЗСУ принесли чудові новини.

На окупованому путінськими головорізами Донбасі, в зоні бойових дій, за минулу добу жоден боєць не отримав травм і поранень. Випадків загибелі серед українських захисників також не було. Відомо, що донецькі бойовики не використовували озброєння, заборонене "Мінськом".