В Чернівцях стався досить тривожний інцидент. Так у соцмережі Instagram на сторінці chernivtsigram з'явилося відео, на якому відображено, як двоє чоловіків посеред міста в денний час доби влаштували рукопашний бій.

"О 12:20 7 водій маршрутки почав бити пасажира - деталі встановлюються", - підписали відео автори матеріалу.

Місцеві копи розповіли журналістам, що за даним інцидентом до них ніхто не звертався. Журналісти пішли далі й вирішили звернутися за коментарем до Департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради. Однак і там про це нічого не відомо.

Варто нагадати, що в Челябінську в гей-клубі "Вершки" сталася масова бійка. Про це повідомляють російські ЗМІ. Бійка почалася о 23:35, коли група дівчат зайшла в гей клуб "Бій Вершки Бар". Вони були добряче напідпитку і кричали щось про своїх клієнтів: мовляв, їх і так мало, ще ви тут останніх відбиваєте - розповів місцевий гей Алекс.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Але геї теж почали битися, і о 00.40 приїхав перший наряд поліції. Правоохоронці спочатку взагалі не розуміли, що відбувається, але потім стали бити геїв і виводити їх на вулицю в поліцейський УАЗик. Дівчат поки що не чіпали, бо подумали, що "хлопці" почали цю бійку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в київській піцерії Mister Cat на вулиці Срібнокільська на чоловіка напали після того, як він станцював лезгинку. Йому вистрілили в спину з травматичного пістолета після того, як він станцював в установі. Інцидент стався 13 січня.

Чоловік кілька разів вдарив хлопця по обличчю, вибивши йому зуб. До хлопця на допомогу підбігли товариші, після чого почалася масова бійка. У розпал бійки один з чоловіків дістав травматичний пістолет, зробив попереджувальний постріл, а потім вистрілив у спину "танцюристу".

Нагадаємо, у Росії школярі по-звірячому розправилися з вчителькою: лупцювали ногами, поки не втратила свідомість.

Як повідомляв Знай.uа п'яний чоловік жорстоко розправився з сім'єю і сусідами, а потім застрелився сам: історія, від якої волосся дибки.

Знай.uа писав, поліцейський пес жорстко переборщив з наркотиками на рейв-круїзі: довелося викликати швидку.