У понеділок, 14 січня, біля одного з озер, які розташовані у дендропарку Одеси, виявили повішеним 21-річного хлопця, про що повідомляє УНІАН, посилаючись на інформацію Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Як стало відомо, молодого хлопця знайшли повішеним на дереві біля озера випадкові перехожі, які одразу ж повідомили про трагедію в поліцію. Після цього тіло направили на експертизу.

За попередніми даними, чоловік скоїв самогубство. Зокрема, при ньому виявлена передсмертна записка. За даними поліції, ще одну записку (в електронному вигляді) незадовго до загибелі хлопець надіслав своєму другові. Обставини події встановлюються.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст 115 Кримінального кодексу (Умисне вбивство) з позначкою "самогубство".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що молодший сержант Сергій Польовий, військовослужбовець 54-ї окремої механізованої бригади, засуджений до 10 років в'язниці за те, що застрелив свого командира Євгена Подколзина на його ж прохання. Як стало відомо, трагедія сталася після спільного розпиття алкогольних напоїв. Неабияк набравшись, військові почали стріляти в стіни та підлогу бліндажа, заради забави, після чого Подколзін попросив вистрілити в його бік, що Польовий і зробив. В результаті куля потрапила в голову і військовий помер на місці.

Як повідомляв портал "Знай.uа": на південному сході Франції сталася жахлива трагедія. У ході підготовки лижної траси до відкриття для туристів, двоє працівників повинні були викликати штучну лавину. Проте в результаті вибуху пристрою обидва чоловіки загинули. Рятувальники констатували смерть, але не від сходу лавини, а від поводження з вибуховою речовиною.

Також "Знай.uа" писав, що один з путінських терористів на Донбасі покінчив життя самогубством, після чого в соціальних мережах розгорілися дискусії з цього приводу. Більшість коментарів зводиться до того, що бойовикам слід брати приклад з їхнього товариша і самоусуватися, що значно заощадить українським військовим патрони.