Мешканці багатоповерхового будинку № 130А по проспекту Тракторобудівників в Харкові потерпають від сусідства з не зовсім адекватною жінкою. Мешканка квартири, яка розташована на останньому поверсі, тримає в двох кімнатах свого житла "всього лише" два десятки собак. Сусіди розповіли кореспонденту телеканала ТСН про всі свої пригоди і жахливе життя з такими гучними сусідами.

За словами мешканців під'їзду, жити просто неможливо з причини постійного смороду, а в квартирах, які розташовані нижче житла "собачниці", на стінах і стелях з'явилися плями від нечистот. Крім того, нормально відпочити після трудових буднів проблематично через гучний завзятий гавкіт десятків собачих горлянок.

Не так давно мешканцям сусідських квартир все ж таки вдалося проникнути в нещасливу квартиру і про те, що вони там побачили, вони не забудуть ніколи. Як виявилося, померлих собак жінка нікуди не діває, а варить і згодовує іншим вихованцям. На підтвердження своїх слів зневірені люди показують знімки, на яких відображені пакети з вареної собачатиною, дбайливо складені на полицях холодильника. Весь цей кошмар триває, ви тільки вдумайтеся, більше 10 років!

Тоді жінку забрали на обстеження в психіатричну клініку, проте, за запевненнями лікарів, вона була абсолютно здоровою.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Одночасно з проблемою десятків собак підтяглася і ще одна – таргани, які відчувають себе в під'їзді дуже затишно. Жителі пекельного під'їзду завалюють поліцію скаргами, але там лише розводять руками – правоохоронці стверджують, що проникнути в смердюче житло можуть лише з дозволу суду. Єдиний вихід для зневірених людей – звернутися до суду, однак на питання, скільки триватиме процес, юристи відповідати не беруться.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що 44-річна індонезійська вчена була з'їдена на робочому місці. Під час годування величезного крокодила той несподівано накинувся на співробітника лабораторії і потягнув її в басейн.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російський цирк, іменований судом, продовжив захопленим українським морякам арешт до 24 квітня. Примітно, що суд відхилив клопотання захисту.

Також "Знай.uа" писав, що відомий український лікар-педіатр на своїй сторінці у соціальній мережі написав про те, що молодим мамам не слід грудне молоко підігрівати в мікрохвильовій печі.