квартира
квартира

Уряд добив українців новим комунальним подарунком

В Україні вступив у дію новий порядок проведення перевірок щодо якості надання комунальних послуг. Зараз вже відомо, що новий порядок регулює питання перевірки якості надання комунальних послуг з постачання теплової енергії, централізованого водопостачання, гарячої води, поводження з побутовими відходами в частині надання послуг з вивезення побутових відходів, а також послуг з управління багатоквартирним будинком.

зарплата
зарплата

У Мінфіні розповіли, яка зарплата буде в українців

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У 2019 середньомісячна зарплата звичайного українця складе близько 10,1 тисячі гривень. Зокрема, зазначається, що середня зарплата українців до 2021 року постійно зростатиме і досягне близько 12 тисяч. Варто зазначити, що в минулому році розмір середньої зарплати становив 8 713 гривень.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Зеленський зібрав найболючіші проблеми українців: що турбує народ найбільше

Українці нарешті визначилися з основними проблемами країни. Більше 120 000 чоловік взяли участь в опитуванні, яке влаштувала команда Володимира Зеленського "Зе!команда". Також було опубліковано рейтинг певних українцями проблем, які команда планує "обов'язково вирішити".

Купівля авто
Купівля авто

Через депутатів, українці залишаться без авто

Міністерство охорони здоров'я України підготувало постанову, яка зобов'яже водіїв проходити медичне обстеження, а у разі виявлення хвороб, українцям заборонять сідати за кермо. На даний момент чиновники допрацьовують новий закон і якщо він вступить в силу, на багатьох водіїв чекають суворі випробування.

Британія залишається в ЄС: голосування за Brexit з тріском провалилося

Парламент великої Британії провалив голосування за угодою про вихід країни зі складу Європейського Союзу. Як повідомляється, угода набрала 202 голоси "за" і 432 "проти". Проти угоди голосували члени Консервативної партії, що виступають за жорсткий Brexit, опозиція і Демократична юнионистская партія Північної Ірландії, яка налаштована проти угоди через суперечки щодо контролю кордонів.