У зоні проведення ООС 14 січня загинув боєць бригади Чорних Запорожців молодший сержант Микола Іванович Семенюк з Вінницької області.

Життя військового обірвалося під час виконання бойових завдань, через ворожий обстріл з окупованих бойовиками територій.

За інформацією прес-служби 72 омбр ім. Чорних запорожців, навідник-оператор бойової машини піхоти з позивним "Саїд" загинув від несумісних з життям поранень.

"Микола був на війні з 2014 року. Виконував мужньо і з честю бойові завдання в Старогнатівці, Авдіївці і на Світлодарській дузі. Побратими розповідають, що "Саїд" був душею компанії, завжди міг знайти потрібні слова для підняття настрою, добре знав і вміло виконував свої обов'язки. Він любив свою важливу справу захисту Батьківщини", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Боєць Микола Семенюк народився у Вінницькій області в смт. Браїлів Жмеринського району 28 листопада 1973.
Внаслідок підступного обстрілу без батька залишилися двоє синів 13 і 15 років, дружина, брат і батьки.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що терористи тимчасово окупованій території Донбасу поза себе від хамської поведінки по відношенню до них таксистів, а також численних вигуків "Слава Україні!" у громадському транспорті. Також про настрої простих жителів Донбасу красномовно говорить фраза, висловлена бойовиком – "Краще жахливий кінець, ніж жах без кінця", що дійсно є відображенням всієї суті "ДНР".

Як повідомляв портал "Знай.uа": путінські окупанти перетворили в Горлівку пустельний місто, що явно видно на фото місцевих жителів. Деякі пишуть, що не всі є прихильниками російської сторони, а боролися і борються за Україну, однак деякі змушені доживати свій вік на знімному житло.

Також Знай.uа" писав, що Путін намагається реабілітуватися перед бойовика і обіцяє привілеї, однак експерти стверджують, що його обіцянкам не судилося збутися.