Адвокат Геннадія Дронова подав клопотання про виклик до суду фахівців Дніпровського інституту судових експертиз.

Захист фігуранта резонансної ДТП у Харкові хотів уточнити, як саме вимірювалась швидкість автомобіля Олени Зайцевої. Про це інформує УНН.

Проте суд відмовив у клопотанні Сергію Перепилиці адвокату Геннадія Дронова.

Захист хотів викликати експертів для роз’яснення того, чому в обвинувальному акті вказано, що підозрюваний порушив три пункти ПДР, а у висновку експертів вказано лише два. Також йому було незрозуміло, яким чином встановлена швидкість руху Зайцевої.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Адвокат переконаний, що якби при допиті з'ясувалася суперечливість висновків експертів Харківського інституту судових експертиз імені Бокаріуса і Дніпропетровського НДІ, це могло б стати підставою для одночасного допиту експертів.

"Прокурор Ігор Омельченко, своєю чергою, попросив суд відмовити у задоволені цього клопотання. За його словами, експертиза була проведена фахівцями, які не мають відповідної спеціальності та які не мали права досліджувати фото- та відеоматеріали, тож є необ’єктивною", - йдеться у повідомленні.

У свою чергу обвинувачення і захист Зайцевої, стверджують, що клопотання Перепелиці направлене на затягування розгляду.

Суд ще 20 грудня 2018 року долучив результати експертизи до справи.

Адвокату Дронова суд відмовив у задоволенні його клопотання, хоч захисника Дронова із його подачею підтримала представниця потерпілих Лариса Матвєєва.

Нагадаємо, нещодавно відбулося чергове засідання щодо аварії в Харкові, жертвами якої стало 6 людей. Київський райсуд Харкова задовольнив вимогу потерпілих вислухати експертів, які не змогли відповісти на питання, чи вживала Олена Зайцева в день ДТП алкоголь.

Раніше портал "Знай.ua" писав: ДТП з Зайцевою: поліція вирішила почати все заново, українці в шоці.

Як повідомляв "Знай.ua", подруга Зайцевої зробила заяву, від якої в суді остовпіли, це може змінити все.