Популярний актор "Кварталу 95" Олександр Пікалов виступив перед українцями із заявою, яка стосується чуток про організації політичних акцій та мітингів з боку команди Зеленського.

Відповідну заяву опубліковано на офіційній сторінці студії "Квартал-95" в Instagram.

Олександр Пікалов заявив, що його колега, а нині кандидат в президенти Володимир Зеленський не організовував жодних політичних акцій і мітингів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"Всю Україну я хочу привітати з пройдешніми святами, бажаю нашій країні всього самого найкращого. Останнім часом я не міг пройти повз того, що відбувається в інтернеті. Мені смішно, яку нісенітницю виливають на Зеленського і щодо його автобіографії. Думаю всім, хто його знає смішно це читати", - розповів Пікалов.

Окрім того актор та друг новоспеченого політика додав, що ніяких мітингів Володимир Зеленський не збирав, а тим більше не платив за них гроші.

"Останнім часом пишуть, що команда Зеленського зараз збирає якісь мітинги за 200-300 грн. Це повна маячня. Нам є чим зайнятися, ми готуємо концерти, всю інформацію можна переглянути у нас на сайті. Володимир Зеленський пізніше сам все прокоментує", - резюмував Пікалов.

Зеленський та Кошовий
Зеленський та Кошовий

Нагадаємо, 11 січня в українській столиці стався вельми тривожний і заплутаний інцидент. Так, в центрі Києві пройшли так звані обшуки в офісі відомого українського коміка Володимира Зеленського.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про цей інцидент детально відомо журналістам видання "Вести".

"Все почалося близько 10 години ранку. До нас в офіс прийшли юристи від Володимира Зеленського з поліцією і заявили, що ми повинні залишити приміщення, оскільки ми нібито незаконно його орендуємо. Наші юристи запропонували це все вирішити правовим шляхом. В результаті ця вся тяганина тривала цілий день, а вже ввечері приїхали спецназначенцы, які заштовхали шістьох наших співробітників в автозак, і поїхали в Печерське управління поліції. На даний момент ми займаємося їх питанням. В понеділок будемо подавати позов до суду", - розповіли "Вестям", які першими опинились на місці події, співробітники фірми, що постраждали через захоплення.

Як повідомляв раніше Знай.ua, понад 120 000 осіб взяли участь в опитуванні, яке влаштувала команда Володимила Зеленського "Зе!команда".

Також Знай.ua писав про те, що команда Зеленського заявила, що кожен може змінити хід виборів.