Потужний вибух прогримів на хімзаводі в Ленінградській області. Після чого підприємство охопив вогонь.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Пожежа на заводі "Поліпласт" розпочалось в одному з цехів. Робітники почали вибігати на вулицю – потім пролунав вибух.

"Так рвонуло, у нас в квартирі стіни на 5 см хитнуло вбік і на місце повернулись. На моїх очах. Жах! Думала, напевно, землетрус почався", - розповідають очевидці.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Наразі на місці працюють рятувальники. Всі подробиці з'ясовуються, інформація оновлюється.

Дивіться: Пожежа після вибуху на заводі в Ленінградській області

Нагадаємо, в російському місті Шахти стався вибух у багатоповерхівці. За попередніми даними, причиною трагедії став витік газу. В результаті зруйновано кілька квартир на 8 та 9 поверхах. Постраждалих шукають під завалами.

У зруйнованих квартирах проживали 12 осіб. З них сім врятовані, один загинув, доля чотирьох осіб встановлюється

За даними відомства, загибла - жінка, яка перебувала в квартирі на дев'ятому поверсі. У цій же квартирі були дитина і чоловік, вони вціліли, ними займаються медики.

Як повідомляв портал Знай.ua, в центрі Парижа в популярному кафе на вулиці Тревиз стався вибух. Загинуло щонайменше шість осіб, у тому числі двоє пожежників.

Також Знай.ua писав про те, що на Вінничині знашли тіла трьох людей у власному будинку. Українці, за попередньою версією поліцейських, отруїлися чадним газом.

Дивіться: Вибух будинку у російському Магнітогорську. З-під завалів дістали дитину