Окупований Крим Росія не поверне навіть через 15 років, а Київ не погодиться на компроміс заради миру на окупованому Донбасі.

Таку думку висловив екс-посол США в Україні Джон Гербст. Про це він заявив в ефірі телеканалу "Прямий".

"Я ніяк не бачу, що Київ піде на компроміс, у якому віддасть Москві Крим за мир на сході. І я теж не бачу в цьому році, за 10 років, за 15 років, що Москва буде готова віддати Крим", – сказав колишній посол.

Джон Гербст

Зараз посадовець очолює Євразійський центр при американській неурядовій організації Atlantic Council.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Тому вони можуть вирішити залишити це поки що у спокої. І Захід не визнаватиме російського суверенітету, буде як Прибалтика з 1940 року в Радянському Союзі", – зауважив Гербст.

Крім того, раніше Гербст стверджував, що Росія просуває свою "ревізіоністську політику", підриваючи правила світового порядку, встановлені після Другої світової і холодної воєн.

Нагадаємо, американський безпілотник, обладнаний комплексом радіоелектронної розвідки RQ-4 Global Hawk, здійснив розвідувальний політ вздовж лінії зіткнення на Донбасі.

Крім того, стратегічний розвідувальний безпілотний літальний апарат військово-повітряних сил США побував і поблизу окупованого півострова Крим.

Як повідомляв "Знай.ua", у Кремлі впевнені, що війна на Донбасі може закінчитися лише після виборів в Україні та низки переговорів.

Зокрема, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков не відкинув версії, що війна на Донбасі може завершитись після обрання нового президента. Більше того він прямо заявив, що доля Донбасу повністю залежить від переможця.

Також "Знай.ua" писав, що Ярош передбачив велику війну з Путіним.