У одному з житомирських дитячих садків стався неординарний випадок. Як з'ясували журналісти Фрази, молода вихователька ясельної групи знімала з дітей золоті прикраси і здавала їх в ломбард.

Мами дітей з цієї групи почали помічати, що в х малюків почали пропадати хрестики і сережки. Спочатку вони думали, що діти втрачають свої прикраси, але згодом з'ясувалося, що це все справа рук виховательки.

Мама одного з хлопчиків каже, що хрестик сина був на грубої церковної нити, яка була зав'язана на вузли. Так що втратити було не реально. А одна з дівчаток в бесіді з мамою згадала про виховательці, яка робила гей боляче, знімаючи сережку.

Листуючись між собою, батьки з'ясували, що таких випадків дуже багато в групі, вони запідозрили факт шахрайства і звернулися в поліцію. Вихователька зізналася в скоєному, хоч і не відразу. Всі речі вона здавала в ломбард 300 грн за одно прикраса. Всього вона "заробила" 2000 гривень.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

За словами горе-виховательки (23 роки, працює в цьому садочку лише 2 місяця), в неї був кредит, який потрібно було погашати. Вона знімала з дітей прикраси в той момент, коли няня йшла на обід, а малюки спали.

Зараз вона відсторонена від роботи, виховательці загрожує до п'яти років в'язниці.

Нагадаємо, у Києві дитсадки приймають тільки "обраних", решта - в чергу і за гроші: батьки розлючені. У столичні дитсадочки у першу чергу братимуть маленькихкиян. Дітей без київської реєстрації візьмуть до закладу за умови, що там буде вільне місце і батьки з власної кишені оплачуватимуть послугу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" анестезіолог з 35-річним стажем користавався дією наркозу і вступав в інтимний зв'язок з неповнолітніми пацієнтками.

Також "Знай.uа" писав, що унікальна мумія 13-річної дівчинки була виявлена в 1999 році на схилі вулкана Льюльяйльяко, що підноситься на 6739 метрів над рівнем моря на кордоні Аргентини і Чилі.