Рейсові автобуси "Київ - Бориспіль" почали виїжджати раніше, ніж це зазначено в розкладі. Як відомо, саме вони раніше застрявали в дорозі і не встигали доставити пасажирів в аеропорт.

Експрес Київ-Бориспіль
Експрес Київ-Бориспіль

Користувачі зазначають, що в розкладі на офіційному сайті відправлення Kyiv Boryspil Express призначено на 17:54, а в розкладі на вокзалі о 17:50. При цьому, різниця між розкладами на деяких рейсах значніше відчутна.

Експрес Київ-Бориспіль
Експрес Київ-Бориспіль

Експрес Київ-Бориспіль
Експрес Київ-Бориспіль

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"А ще провідники експреса знову стали "збирати квиточки", як в плацкарті, замість того, щоб сканувати на місці. У перші дні вони цим хворіли, але начебто вилікувалися - а тепер рецидив", - йдеться у коментарі.

Як відомо, нещодавно пасажирів "Укрзалізниці" залило окропом. Надзвичайна подія сталася в пасажирському поїзді 227 ЛБ "Ужгород-Одеса". Гаряча вода почала текти зі стелі тамбура під час зупинки у Львові.

Експрес Київ-Бориспіль
Експрес Київ-Бориспіль

Експрес Київ-Бориспіль
Експрес Київ-Бориспіль

Пізніше пасажири поїзда № 249 Чернівці - Київ, в якому зламався опалювальний котел, мало не замерзли.

Дивіться: Експрес Київ-Бориспіль зламався на другий день після запуску

Нагадаємо, Кабінет Міністрів України офіційно призначив Євгена Кравцова головою правління АТ " Укрзалізниця", рішення Уряд ухвалив на засіданні 10 січня.

Як повідомляв "Знай.ua", "Укрзалізниця" запланувала відновити операції за повернення залізничних квитків на своєму сайті і мобільному додатку. Також "Знай.ua", в одному із потягів "Укрзалізниці" трапився гучний мовний скандал. Тепер військовослужбовець ЗСУ хоче домогтися звільнення співробітниці, яка відмовилась обслуговувати його українською.