У Росії стартували репресії по відношенню до українських журналістів, які перебувають на її території. Аргументують ці дії так званими санкціями.

Однак у заходах правоохоронців вельми помітна якась змова. З'явилася інформація, що українську журналістку Олену Вищур насильно доставили в Україну, але не туди, куди вона домовлялася з представниками російських органів.

Відомо, що 16 січня жінку вигнали з Російської Федерації. Даний персонаж широко відомий своїми виступами в телеефірах російських телеканалів. Вона також брала участь і в обговоренні вбивства депутата Вороненкова. Про це пише портал "Політека",

Дана інформація надійшла від російського журналіста Руслана Осташка. Про це Осташко опублікував пост на своїй сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Варто нагадати, що в Таїланді суд засудив скандальних Алекса Леслі, Настю Рибку і ще шістьох до умовного терміну за незаконне проведення секс-тренінгів. Всі обвинувачені визнали свою провину. Також їх засудили до фактичного терміну, але він дорівнює вже відбутому в ув'язненні терміну. Арештанти дев'ять місяців в ув'язненні, але незабаром будуть депортовані.

Варто нагадати, що в лютому 2018 року Фонд боротьби з корупцією опублікував дослідження про Олега Дерипаску і віце-прем'єра Сергія Приходька, яке почалося з фото і відео Насті Рибки в соціальних мережах, а також засноване на матеріалах з її книги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в аеропорту Вільнюса 16 громадян України не змогли сісти на рейс авіакомпанії Ryanair в Київ. Пасажири скаржаться, що вони нібито не встигли через збій в роботі литовських прикордонників. Одним з перших в соцмережах про це розповів одесит Антон Глушенков: саме він бачив, як посадковий гейт закрили за 20 хвилин до очікуваного вильоту літака.

Нагадаємо, заробітчанка повернулася з Італії і приголомшила всіх. Її слова змусять передумати кожного.

Як повідомляв Знай.uа у Путіна зізналися, що санкції США діють: "провели по губах".

Знай.uа писав, Бутіну подарують Путіну: в мережі передбачили сумну долю російської шпигунки.