Скандальний намісник Києво-Печерської лаври митрополит Павло (Лебідь) розповів про смерть чотирьох працівників музею після того, як він їх прокляв. Музейники займалися питанням виселення ремонтних майстерень в храмі, і архієрей сказав, що їх чекає загибель, якщо вони не підуть.

Відповідне відео опубліковано в YouTube на каналі "Лавра. Шлях до небес".

Також він розповів, що після цього музейники написали відкритий лист-скаргу на нього Блаженнішому Митрополиту Володимиру.

"І коли я з ним говорив, я побачив, що у нього з очей йдуть іскри. Це я ніжно так говорю", - сказав отець Павло.

Пісяля того, як митрополит Володимир запитав його, чому він дозволяє собі проклинати музейників, адже у них померло три людини, настоятель Лаври повернувся і промовив: "До вечора помрете всі. В ім'я Отця і Сина, і Святого Духа".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

"Правда, ще одна людина померла", - похизувався намісник Лаври.

Раніше Павло заявив, що мощі, які зберігаються в печерах лаври, ніхто не підміняв, а чутки про їхнє зникнення поширюють греко-католики.

Нагадаємо, в особняку настоятеля Києво-Печерської Лаври знайшли золоті пластини, секс-іграшки та колекцію годинників, а мармурова підлога – найскромніше з оздоблення його будинку.

Під час обшуків СБУ виявила, що у стіни деяких кімнат вмонтовані золоті пластини. Крім цього, у Павла є колекція дорогих годин, інкрустованих коштовним камінням.

Проте предмети розкоші – не єдине, що вдалося виявити у владики. Так, в спальні у Павла знайшли жіночий одяг різних розмірів, а також секс-іграшки. Зокрема, два фалоімітатори і чоловічий мастурбатор.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальний настоятель Лаври приголомшив цинічною заявою про калік і хворих.

Також Знай.ua писав, у мережі з'явилися фотографії двоповерхового "хліву для худоби" намісника Києво-Печерської лаври митрополита Української православної церкви Московського патріархату Павла (Лебедя)