Один з найбільших українських операторів мобільного зв'язку "Київстар" повідомив про припинення дії тарифних планів Домашній Інтернет і Домашнє ТБ.

Про це повідомляє Хвиля з посиланням на дані оператора.

"З 1 лютого 2019 припиняють дію окремі застарілі тарифні плани послуг Домашній Інтернет і Домашнє ТБ. Абонентам таких тарифів будуть запропоновані діючі комерційні пропозиції по швидкій передачі даних", — йдеться в повідомленні оператора.

Також зазначається, що з 1 лютого змінюються умови окремих застарілих тарифних планів Київстар Всі разом. Абонентам таких тарифів будуть запропоновані діючі комерційні пропозиції.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, 20 грудня Київстар запустив послугу мобільного ідентифікації та електронного цифрового підпису Mobile ID по всій території України в промисловій експлуатації.

Також ми раніше повідомляли, що український мобільний оператор "Київстар" вирішив повністю відмовитися від старих тарифних планов. Українцям доведеться підбирати собі нові тарифної сітки.

Про це повідомляють у прес-службі "Київстару".

Аж 13 тарифних пакетів відключать в період з 15 січня по 15 лютого 2019 року. Кожен з цих пакетів створювався 5 і більше років тому.

Абонентам "Київстар", які користуються цими тарифами, в найближчі два тижні потрібно буде вирішити, на який з актуальних тарифних планів краще всього перейти.

Провідний спеціаліст по зв'язках з громадськістю компанії "Київстар" Ірина Леліченко зазначила, що інформацію про закриття старих тарифних планів клієнти отримають у вигляді смс-повідомлень або від спеціалістів call-центру.

Нагадаємо, мобільні оператори вигадали, як ще здерти грошей з українців. В Україні змінилися правила реєстрації абонентів мобільного зв'язку.

Як повідомляв Знай.ua, перед виборами в країні відключать 3G і 4G: влада вирішила боротися з пропагандою. У Бангладеші боротьба з пропагандою ведеться оригінальним способом.

Знай.ua писав, що Київстар наплював на думку українців: звичні тарифи більше не працюють. Думка абонентів, як завжди, не враховується.