У вівторок, 15 грудня, в окупованому РФ Донецьку "директор" Юзівського металургійного заводу Олександр Петрушечкін в робочий час отримав декілька ножових поранень.

Про це пише Народна правда з посиланням на повідомлення сепаратиста Євгена Тинянського, який знаходиться в опозиції до режиму "ДНР".

Повідомляється, що постраждалого прооперували і він перебуває у лікарні.

Місцевим "поліцаям" і лікарям "керівник" підприємства повідомив, що нібито порізав себе сам.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Євген Тинянський характеризує Петрушечкіна як вкрай посереднього і деструктивного управлінця, який допустив на підприємстві борги по зарплаті.

Можливо, саме через заборгованість "директора" ЮМЗ й підрізали, не виключає сепаратист.

Раніше передавалося, що мер Гданська Павел Адамович, на якого напали з ножем під час благодійного концерту, помер у лікарні.

Напередодні на мера польського міста Гданська Павла Адамовича напали з ножем прямо на сцені під час благодійного концерту. Чоловік вибіг на сцену та завдав градоначальнику кілька поранень. При цьому, як повідомляє Onet.pl, він закричав у мікрофон: "Привіт, привіт! Мене звуть Стефан. Я безневинно відсидів у тюрмі". "Громадянська платформа" (польська політична партія - ред.) мене катувала, саме тому і загине Адамович".

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал "360tv".

53-річний Адамович, який займав пост мера Гданська в 1998 році, був госпіталізований у вкрай важкому стані і переніс п'ятигодинну операцію: ніж потрапив в серце, а також пошкодив органи черевної порожнини. Поки Адамович перебував на операційному столі, йому перелили 41 порцію донорської крові.

Пізніше з'ясувалося, що 27-річний нападник в 2013 році був засуджений до п'яти з половиною років тюремного ув'язнення за серію пограбувань банків. Чоловік стверджує, що в тюрмі його регулярно катували.

Нагадаємо, в Києві біля станції метро Університет, на території ботсаду імені Олександра Фоміна був скоєний збройний напад на безпритульного чоловіка.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у Києві батьки маленьких дітей підняли паніку через нібито педофілів, які приставали до малюків на вулиці.

Також Знай.uа писав про те, що в Одеській області правоохоронцями був затриманий злочинець, який убив і зґвалтував дитину.