Закінчуються святки, а тому потрібно бути дуже обережними. Вважається, що нечисть виходить на вулиці, щоб зіпсувати людям настрій і наробити якомога більше зла у цей день. Остерігайтеся сварок, негативних емоцій і людей, які провокують вас. Не беріть участь в небезпечних авантюрах, довгу дорогу теж краще відкласти.

Особливу силу сьогодні має будяк, який на Фекліста прийнято зашивати в ладанку. Вважається, що ця рослина може вилікувати хвороби, відігнати бісів і зберегти здоровою і живою домашню худобу. В кожну кімнату покладіть гілочку. Але особливою силою володіє чортополох з київських полів. Були навіть жінки-переходниці, які приносили чортополох і вощенки з нього. Навіть є повір'я, що можна прогнати чорта шишками будяка, якщо кидати їх у нього.

Зосиму вважали покровителем бджіл, пасічників і бортників. Тож їм сьогодні потрібно перевірити вулики, окурити їх. Обов'язково потрібно з'їсти хоча б трохи меду або медовий пряник. Можете також помолитися святому.

Також сьогодні є особливі ворожіння для дівчат, які хочуть вийти заміж вони можуть дізнатися, чи вийде це в цьому році і чи будуть правдиві всі святочні ворожіння. Для цього всього лише треба вийти у двір і подивитися на небо праворуч. Якщо перед вами Велика Ведмедиця, то вам пощастило, всі ворожіння правдиві. Але якщо Чумацький шлях, то доведеться ще рік почекати.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Крім того в цей день варто приділити більше уваги своїй половинці. Якщо ви сумніваєтеся в чиємусь відношенні до вас, попросіть його полити кімнатну квітку. Якщо рослина зів'яне, то вас як мінімум недолюблюють, а якщо росте далі, то нема чого побоюватися.

Вважається, що люди, які народилися у цей день часто не бачать істини і всієї картини, тому що бояться і сумніваються. Їм потрібно носити гранат і лазурит.

Раніше Знай.ua писав, останній мольфар передбачив долю України, а його боявся сам Янукович.

Нагадаємо, як і на чому зможуть підзаробити прості українці під час виборів 2019.

Як повідомляв портал "Знай.ua", варто відзначити, що Росія може влаштувати кровопролиття і провокації в церквах через отримання Україною Томосу про автокефалію.