Харківська команда пенсіонерок-черлідерів перемогла в національному чемпіонаті.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що у ході шалених змагань пенсіонерки обійшли команди, у яких виходили дівчата, що майже вдвічі молодші за них.

Відомо, що капітану команди та найстарішій учасниці змагань виповнилось - 71 рік. Відзначається, що вона все життя займалась спортивною гімнастикою, і лише близько 3 років назад відкрила для себе черлідінг.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Це моє життя, моя молодість, краса руху, сила, грація, це все, що я мріяла за останні роки здійснити", - зізналася капітан команди Валентина Онищенко.

Пізніше вона також зазначила, що команди виступають у якості групи підтримки, попри те, що сам по собі черлідінг вважається окремим видом спорту.

"Трішечки довелося порастягіваться. Все це сталося не відразу, не на першому тренуванні. Але коли стали - дівчатка, може сядемо на шпагат? Кажу - давайте спробуємо, давайте сядемо. І ми почали поступово сідати. І зараз йдемо до того щоб, сіли всі ", - пояснила одна з учасниць команди.

Крім того вона розповіла, що дехто вважає, що займатись черлідінгом у такому поважному віці взагалі не солідно та неправильно.

"Багато вважаю, що це не солідно, що в нашому віці виступати в спорті, напевно, це як би непристойно, непристойно. Ми доводимо всьому і перш за все собі, що спорт в будь-якому віці - це прекрасно", - додала спортсменка Світлана Стьопіна.

Варто відзначити, що у минулому році харківську команду занесли в Книгу рекордів України як саму вікову групу підтримки - середній вік учасниць становить 60 років.

Разом з тим варто відзначити, що у Техасі на шість років посадили молоду вчительку англійської мови Кетрін Харпер, яка неодноразово вступала в сексуальний контакт з 15-річним учнем.

Харпер була вчителем англійської мови, тренером з черлідингу та тренером з тенісу в середній школі Роанока.

На момент затримання 28-річний педагог була вагітна, але, схоже, не особливо турбувалася про дитину. Вона не тільки вступала в ганебний зв'язок зі школярем, але і вживала разом з ним спиртні напої.

За словами правоохоронних органів, стосунки пари почалися з подачі Кетрін. Вона почала фліртувати з неповнолітнім в месенджерах, а потім прийшла до нього додому з пляшкою алкоголю.

Нагадаємо, відома актриса жорстоко побила чоловіка.

Як повідомляв "Знай.ua", цікаві факти з життя Мадонни.

Також "Знай.ua" писав, що пара зайвих кілограмів не дозволила дівчині пройти у нічний клуб.

Харківська команда пенсіонерок‑черлідерів перемогла на національному чемпіонаті