Поки поліція з'ясовує обставини та шукає свідків, київські ультрас розшукали учасників банди непонолітніх, які "прославились" брутальними нападами на перехожих у центрі Києва. Підлітків змусили публічно покаятися за свої вчинки.

Про це повідомив паблік "Київ Оперативний", який і виклав відео "покарання".

"Поки одні там когось "шукають" та "встановлюють", хлопці з однієї навколофутбольної організації самостійно знайшли "дітей", які вибачилися за свій вчинок і передали спортивне вітання читачам", - йдеться в коментарі авторів відео.

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика. Відео 21+ Доки одні там когось «шукають» та «вставлюють», хлопці з однієї навколофутбольної організації самостійно знайшли «дітей», які вибачилися за свій вчинок та передали спортивне вітання всім читачам. Суть тут: https://kyivoperativ.info/other/xronologiya-podij-ditlaxi-yaki-zdatni-na-nedityachi-vchinki/

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 16 januari 2019

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Кияни підтримали дії ультрас.

"Діти" себе називають ультрас лише до першої зустрічі зі справжніми ультрас ... "- констатувала користувачка Женя Чаркіна.

Як відомо, увечері 15 січня біля входу на станцію метро "Палац спорту" група з 10-15 підлітків збила з ніг чоловіка і влаштували групове побиття.

Наступною постраждалою стала киянка Ілона Силенко. Жінка опинилась у центрі стлиці (бля метро "Палац Спорту") саме в той момент, коли банда жорстоко била чоловіка, зваливши його на землю. Саме вона й опублікувала відео зі звірствами банди неповнолітніх. Кадри вражають дитячою агресією, особливо жорстокістю неповнолітніх дівчат.

Нагадаємо, у Харкові невідомі в масках напали на правоохоронця та жорстоко його побили. Після цього в офіцера поліції кілька разів вистрілили. Одного з учасників банди вже затримали.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Росії школярі ледь не вбили викладачку.

Також Знай.ua писав, у Києві копи схопили на вулиці чоловіка і вибивали зізнання

Дивіться: банда дітей побила чоловіка у центрі Києва