Для пішоходів модернізують підземні переходи, вони будуть більш безпечними. При проектуванні переходів зобов'яжуть будувати розмежувальні поручні.

Про це інформує UBR.

Чиновники занепокоїлися безпекою людей у підземних переходах, щоб люди не штовхали один одного, і не травмувалися. Це ще одна зміна, яка внесли в будівельні норми в 2018 році. Тепер при проектуванні підземок установка розділових поручнів на сходах є обов'язковою.

підземний перехід

Таким чином, нові норми зменшать навантаженість "підземок", особливо на сходах, де часто падають та травмуються люди. Це особливо має допомогти людям похилого віку і пішоходам взимку.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

пішоходи

"Безпека людей - це пріоритет №1. Тому при роботі над новими ДБН в населених пунктах було передбачено проектування зручних розділових поручнів на сходах підземних переходів. Це буде актуально, в першу чергу, для переходів, які з'єднані з метро, а також інших, де є великі потоки людей", - зазначив заступник Міністра регіонального розвитку України Лев Парцхаладзе.

аварійний стан

Старі ДБН діяли з 2001 року. Настав час змінити стандарти та створити більш комфортні умови жителям міст.

Нагадаємо, киянам пообіцяли нові сучасні зупинки громадського транспорту, які обладнають спеціальними табло та картами. А також біля них облаштують туалети.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, чиновникам показали, як їхня бездіяльність відрізає українські села від цивілізації.

Раніше портал Знай.ua писав, що у селі під Луцьком триває ремонт доріг. Однак громадяни обурені тим, що шляховики кладуть новий асфальт прямо на сніг.

Дивіться: Нові правила дорожнього руху. Яких змін чекати українцям