У Франції в університеті в Ліоні 17 січня сталася серія вибухів.

В мережі очевидці опублікували кадри з місця подій, жителі налякані та не розуміють, що відбувається.

Через вибухи невідомого походження всіх людей екстрено евакуювали з будівлі.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Небезпечну зону оточила поліція, на місце прибувають рятувальники та карети швидкої допомоги.

За попередніми даними, одна людина постраждала.

"Джерела в поліції і університеті повідомили, що на даху велися ремонтні роботи, і що вибухнув газовий балон. Це і послужило причиною пожежі", - пише джерело.

Наразі цю та інші версії перевіряють правоохоронці.

Нагадаємо, грузинську столицю струсонуло від страшної трагедії. В результаті страшного інциденту постраждали відразу декілька чоловік, у числі яких була і дитина. У будинку на околиці Тбілісі, в Діді Дігомі, в будинку на вулиці Автанділа стався витік газу, який призвів до потужного вибуху.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у Нью-Йорку підірвали старий міст Tappan Zee через річку Гудзон. Вибух був спланований та проведений місцевою владою. В місті вже давно вирішили замінила старий міст, який був зведений ще у далекому 1953 році на більш новий та сучасний.

Також Знай.ua писав, що У середу, 16 січня, в центрі Києва сталася масштабна пожежа. Вогонь перекинувся на величезні території. Епіцентр пожежі знаходиться за адресою Грушевського 4а. Спалахнув дах будинку. На щастя, у ньому вже давно ніхто не проживає.