У середу, 16 січня, українські герої, бійці ЗСУ, ефектно помстилися окупантам за підрив автомобіля Збройних Сил і поранення військових. Відео заслуженої помсти публікує сторінка проекту "Повернись живою" у Facebook. 12 бойовиків загинули, ще троє отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Приблизно в 20:00 в районі населеного пункту Жабуньки (Донецька область) був знищений транспорт з противником, в результаті чого ліквідовано п'ятеро бойовиків.

Адекватна відповідь. Бійці ЗСУ знищили транспорт бойовиків

Мінус бойовик. Вчора нам писали у коментарях, мовляв, чому не відповіли за десятьох поранених бійців? Доповідаємо: відповіли. Ще і як! 16 січня були ліквідовані 12 бойовиків. Приблизно о 20:00 в районі н.п. Жабуньки був знищений транспорт з противником, внаслідок чого ліквідовані п'ятеро бойовиків. Ще троє окупантів, за даними української розвідки, отримали поранення різної ступені важкості. При спробі проникнення на позиції бійців 79-ої десантно-штурмової бригади, були знищені четверо бойовиків незаконних збройних формувань. Один найманець ліквідований в районі н.п. Піски, ще двоє - на інших ділянках фронту. Підтримуйте армію, рятуйте життя захисників України тут: https://goo.gl/6J1yUy Фонд "Повернись живим"

Geplaatst door Повернись живим op Woensdag 16 januari 2019

При спробі проникнення на позиції бійців сімдесят дев'ятій десантно-штурмової бригади, були знищені четверо бойовиків незаконних збройних формувань. Один наймит ліквідовано в районі н. п. Піски, ще двоє - на інших ділянках фронту.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У свою чергу народний депутат Дмитро Тимчук заявив, що порушення Мінських угод негативно впливає на карму окупантів на Донбасі - тільки вони напали на українських воїнів, як відразу ж поплатилися за це.

Нагадаємо, раніше військові погодили план зачистки Донбасу: справа кількох місяців.

Повністю звільнити окупований путінськими головорізами Донбас за шість місяців - реальне завдання, проте така операція позбавлена сенсу, так як місцеве населення продовжує зазнавати кремлівській пропаганді і вірить в "фашизм" в Україні.

Коментуючи заяву екс-лідера "Правого сектора" Дмитра Яроша з приводу того, що військове звільнення окупованих територій при відповідній дипломатичній підтримці можна здійснити протягом 5 років, Серп зазначив, що зачистити Донбас можна і за більш короткий час, але є кілька "але".

Варто нагадати, що в середу, 16 січня, президент України Петро Порошенко провів у Києві зустріч з іноземними дипломатами, в ході якої обговорили тему президентських виборів, які відбудуться вже навесні 2019 року.

У ході зустрічі з дипломатами Порошенко розповів про те, що Росія вже намагається вплинути на хід виборів в Україні. Президент заявив, що операція по втручанню Росії у президентські і парламентські вибори в Україні ведеться повним ходом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що пропозиція США з приводу місії ООН на сході України – неприйнятно, і запевняє, що "Донбас не здасться". Про це стало ясно за підсумками прес-конференції в Москві. Лавров сказав, що Росія запропонувала організувати місію ООН, щоб взяти під охорону спостерігачів ОБСЄ, присутніх на сході України.

Нагадаємо, ФСБ зловила "агента СБУ" проте сталося несподіване: подробиці.

Як повідомляв Знай.uа, терористи на Донеччині розстріляли військовий автомобіль з українськими воїнами.

Знай.uа писав, бойовики Путіна посягнули на ангелів-хранителів ВСУ: навіть хрест не зупиняє.