У Харькові співробітники правоохоронних органів заарештували 26-річну дівчину, яку підозрюють у занятті вербуванням молодих українок для сексуальної експлуатації за кордоном.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ГУ Нацполіції Харківської області.

"Поліцейські встановили, що 26-річна жінка разом з невстановленою особою на початку року підшукала на території Харкова 24-річну громадянку. Використовуючи уразливий стан дівчини через тяжкі особисті обставини, харків'янка завербувала її з метою подальшої сексуальної експлуатації на території Республіки Кіпр", - розповіли копи.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Правоохоронці затримали підозрювану в міжнародному аеропорту "Харків", коли вона намагалася переправити завербовану жінку. Наразі затримана перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Вирішується питання про обрання щодо неї запобіжного заходу.

Варто нагадати, що в українському місті Дніпро правоохоронці "накрили" бордель, організований приїжджим росіянином на знімній квартирі. Допомагала організатору подруга із Запоріжжя, пише прес-служба Національної поліції в Дніпропетровській області.

Як розповіли правоохоронці, 8 січня в квартирі, яку орендували організатори незаконного "бізнесу" було проведено обшук. На той момент у приміщенні знаходилися 34-річний чоловік, його 46-річна спільниця, а також "клієнт". Копи також встановили особи восьми "працівниць" борделю у віці від 18 до 35 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Челябінську в гей-клубі "Вершки" сталася масова бійка. Бійка почалася о 23:35, коли група дівчат зайшла в гей клуб "Вершки Бар". Вони були добряче напідпитку і кричали щось про своїх клієнтів: мовляв, їх і так мало, ще ви тут останніх відбиваєте - розповів місцевий гей Алекс. Але геї теж почали битися, і о 00:40 приїхав перший наряд поліції.

Правоохоронці спочатку взагалі не розуміли, що відбувається, але потім стали бити геїв і виводити їх на вулицю в поліцейський УАЗик. Дівчат поки що не чіпали, бо подумали, що "хлопці" почали цю бійку.

Нагадаємо, Глюкоза навчилася професійно робити щось дуже інтимне: причмокування чоловікам подобається.

Як повідомляв Знай.uа парубочий вечір, лазня, дівчинка за викликом: у Москві сутенер розстріляв нахабних клієнтів.

Знай.uа писав, у Книгу рекордів Гіннеса потрапила найстаріша повія в світі. Незважаючи на всі заборони і закони.