На сайті Міністерства фінансів оприлюднили відгук клієнтки державного "ПриватБанку", який заблокував карту і рахунки через скарги про не поверненні грошей при невдалій покупці в інтернет-магазині.

"ПриватБанк заблокував карту, і навіть не попередили! Дізналася тільки коли розплачувалася в магазині. Як виявилося поскаржилася якась дівчина.", - йшлося в повідомленні.

ПриватБанк
ПриватБанк

Далі клієнтка Настя Шуліка повідомила, що ця ситуація виникла через невдалу оплати товару однієї з клієнток її інтернет-магазинів.

ПриватБанк
ПриватБанк

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"У мене інтернет магазин, клієнтка зробила замовлення, його не вдалося відправити. Я їй про це повідомила, і попросила карту для повернення грошей, але у мене не працював тоді Приват24 у метушні воно все забулося, і я їй їх не повернула ( свою вину визнаю). Але вона нічого не писала, що не нагадала про це, і на 3 тижні вирішила заблокувати карту. ", - додала Анастасія.

Після даної скарги ПриватБанк повністю заблокував всі її рахунки. Представник банку відповів, що готові розібратися в даній ситуації після особистого звернення клієнтки в ПриватБанк.

Дивіться: Націоналізований "ПриватБанк" продовжує працювати із перебоями

Нагадаємо, державний банк "ПриватБанк" повідомив українцям інформацію, яка буде корисною перш за все представникам малого та середнього бізнесу.

Як повідомляв "Знай.ua", у Національному банку констатують, що протягом минулого року національна валюта дещо зміцнилась. Також "Знай.ua" писав, шахраї застосували жорстокий прийом до неповнолітньої доньки народного депутата України. До 15-річної дівчини зателефонував аферист і повідомив, що її батьки потрапили в ДТП.